här är dem :D


presenter

Igår träffade jag pappa och veronica första gången sen de kom hem från thailand. Det var kul :) åt, inte så ovanligt, tacos :D sen så fick jag några presenter av dem. En jättefin svart handväska, ett rosarandigt linne och en grön jättesöt klänning. Ska lägga ut bilder på sakerna när jag kommer hem från skolan idag.
Jag älskar presenter ;) hahaha.

förresten, hade religionsprovet idag, ni vet det jag skulle haft för flera veckor sedan egentligen. Det gick iaf helt okej... tror jag :P haha. men jag är rätt så säker på att få minst G ändå.

puss <3

tjohoo

Idag blev jag väckt 6.30 (fast egentligen var den 7.30 men det visste jag inte då) av att telefonen ringde, som alltid när jag hasar mig upp för att svara så hinner jag inte. Ahaaghhhhh..  Det var pappa men han ringde till min brorsas mobil. Han och veronica har kommit hem från thailand nu, de kom 4.00 i morse men skulle ha kommit fyra i går eftermiddag. Men iaf, efter att de hade ringt så försökte jag somna om, men det var omöjligt, lite för att jag är så dun och inte har någon persienn men ändå. Läste lite, har till och med städat rummet! hahahaha

Jag har länge haft lust att göra ett kollage med en massa bilder på typ mina syskon, mig och så när vi var små så idag hittade jag en massa bilder i en korg, jag har precis kollat klart på alla och det fanns många ...... fina(?) hahahah även j*vligt fula och en del nakenbilder HAHAHA Men kul var  det, jag älskar att kolla på gamla bilder för då börjar man minnas en massa roliga minnen och andra. Eftersom jag inte har en scanner så tog jag bilder på några med mobilen så de kanske inte är så bra men av någon anledning kände jag att jag ville visa upp dem här XD

123456789

1 & 2.  haha kolla in skummaste handen
3. alla verkar vara helt inne i den där lilla nakna bebisen, utom om jag då XD
4. har jag nämnt att jag varit blond tidigare? funderar på att färga igen, så ...passar jag? :D
5. Ser helt rädda ut haha
6. vet inte vad jag ska säga
7. Lika stor godismörsare då som nu
8. tyckte bara bilden såg härlig ut
9. hahaha så himla ful!


lördagens underhållning

som ni nog vet vid det här laget så gillar jag att hålla på med photoshop och eftersom det är så deprimerande väder ute och jag inte har något bättre för mig så har jag lekt lite med det nu. Och här är resultatet hahahahaha:



så  fuuuul HAHAHAHAHA

godmorgon

                                  

det känns bättre idag haha. men jag känner mig lite frustrerad att jag slutade med GI även om det är skönt, för jag gillar inte att ge upp med saker :P men det blir bra ändå, ska ändå börja tänka lite bättre på vad det är jag stoppar i migäven om jag får äta vad jag vill. Hur lätt är det att sluta när man är som jag som verkligen älskar allt so mhar med choklad att göra och allt annat också för den delen. Allt som jag tycker är så himla gott fick man ju inte äta :P men jag klarade mig iaf en vecka haha. Men som sagt så är jag lite sur på mig själv!

nu har jag bestämt mig

jag ska sluta med GI-metoden. har ju inte precis skrivit så mycket om det här men ändå, jag vet att jag är en otålig person men det känns som om inget händer och idag har det inte varit någon bra dag känns som om jag vill gråta. Nu är ju inte det för maten men åhh.... jag är på ett så otroligt dåligt humör och känner verkligen inte att jag har en ork med det här. SKulle ju egentligen vilja fortsätta men jag är väl för vek...

skit

Här sitter man, hemma på en fredag med kittlande näsa och öppna tårkanaler, eller vafan man säger. Jag är förkyld och alltid när jag är det så forsar det typ 1000 L tårar från mitt vänstra öga. kul. Men vad gör man när man inte har något liv, tycker synd om sig själv.

det var ju lite.... lustigt?



AHH.. vilken härlig låt :) den känns ganska somrig lr vad tycker ni?


Det var en gång

Det var en gång en flicka som följde med hennes kompis till stan för att köpa en ny kamera. När de hade hittat en som kompisen gillade och bytt den till en annan färg så bestämde dem sig för att ta bussen ner till centrum. 
När de kom dit
så sprang båda in i matbutiken och handlade några mjölk och en juice och sprang sedan ut igen. JAAA, tänkte flickan, jag hinner med bussen som stannar nära mitt hus. Hon stod vid busstationen och rätt som hon hade så kom bussen rullande någon minut senare. Flickan gick in i bussen och satte sig på ett säte.
Huddinge? Vad konstigt, tänkte flickan när hon såg vilken riktning bussen var påväg. Men hon satt kvar.... ända tills hon upptäcker att hon satt sig på fel buss. Hon trycker på stoppknappen och hoppar sedan skrattande men lite skamsen av bussen.
När hon tittar sig omkring ser hon att hon har kommit tillbaka dit hon började, där hon och kompisen köpte kameran. Sur på sig själv bestämde sig flickan för att gå tillbaka hem, men kassen med mjölken och juicen var så tung att hon bestämde sig för att ta bussen tillbaka ändå. 
Hon väntar i ungefär tio minuter innan bussen kommer, när den är framme går hon in och sätter sig på ett säte.. igen. Framme i centrum igen ser hon att hon kommer hinna med den där bussen som stannar nära hennes hus igen. Flickan blev väldigt lycklig och stod stilla och väntade på bussen. Först kommer det en buss men eftersom flickan hade lärt sig av sina misstag så kollade hon bussnumret, det var inte den men samtidigt bakom den bussen kom bussen hon väntade på. Hon stod kvar väntandes, "men va fan?", tänkte flickan. Bussen rullade bara förbi. Nu var flickan riktigt irriterad, men hon rusade fort iväg till stationen som skulle komma efter men missade bussen precis!
Så flickan bestämde sig att gå hem med den tunga kassen och när hon väl kom hem var hon så trött att hon slängde ner sig i soffan och kunde knappt resa sig sen. 

Snipp snapp snut, så var sagan slut! 

måndag

Idag har det väl inte hänt så mycket. Började med GI idag, sen så gick jag och Lone hem till henne och jobbade lite med projektet, det ska ju typ vara inne nästa vecka lr nått, ahh :P.
 
I morgon ska vi även hålla tal på svenskan, bröllopstalen remember?

Lone har iaf skrivit värsta fina ;) hehe och sen så fick jag även en riktigt fin graffitibild på facebook.

Nu vet iaf jag vem som ska skriva mitt framtida bröllopstal! hahahaha.....



Den superfina bilden på min man...

helgen

Har inte skrivit så mycket på sistonde, jag har mest varit hemma och haft en lugn skön helg.

I fredags var jag och Lone på bio och såg "Män som hatar kvinnor", vi har tänkt se den så länge men det har liksom inte blivit av :P Men nu var vi i alla fall och såg den och den var riktigt bra :D Men vissa scener var lite jobbig att se på ibland, de var så hemska.

Lördags gjorde jag i stort sett ingenting, och i går, söndag, fyllde mamma år så jag gick upp ganska tidigt, tog det lite lugnt, började kolla en stund på Twilight, åt frukost och så. Sen så hade jag fullt upp innan släkten kom. Bakade kladdkaka, någon slags bakelse som mamma önskade, städade och så. Men vad gör man inte för lilla mamma :)


igår

Redovisningen igår gick bra, det var den ända lektionen vi hade och det var bara rektorn som kom. Efterår så fick vi cider och chips, och det var ju trevligt hehe.

Sen efter skolan så följde jag med Lone ut med Rex en stund och senare så åkte jag, inez, lovis och lone hem till mig där vi kollade på Superbad. Riktigt rolig film :D



ingen tv + ingen internet = tråååkigt

Igår var det någon j*vel som gjort något fel så varken internet eller TV:n funkade på hela dagen. Det är ju lite hemsk att man i princip inte kan ha roligt utan dem två sakerna, men nu var det så.
Det som var bra med det var väl att jag nu har gjort klart mitt tal till Lone som jag ska hålla på svenskan på tisdag. Ja det var på tisdag, hela mitt läxschema där nere är typ helt fel men vem bryr sig seriöst?

Idag ska vår klass hålla talet för elevrådet, rektorn och biträdande rektorn och vi får hoppas att det går bra, men jag blir alllltid så nervös. Det är jobbigt det där med att hålla tal.

Förrsten känner ni att det känns som om våren är på ingång? :D (vågar ju nästan inte börja hoppas för då börjar det väl snöa igen XD haha)




Min mobil är äntligen tillbaka :D

Var å hämtade min mobil idag :) , så nu har jag lagt in en massa nya låtar. Det ändå jag skulle vilja nu är att hitta en handsfree så att man kan lyssna på låtarna hehe.

I morgon har jag ju religionsprov men ja gahr tydligen glömt mina anteckningar i skolan så jag får hoppas att all information är kvar i min hjärna från i torsdags när jag pluggade.

Skriv! :)



If I Were A Boy- Beyoncé


ny dag, ny vecka

Den här veckan kommer bli ganska fullspäckad med skolarbeten, redovisningar och prov.

Mitt läxschema:

Måndag: Teoriprov på körkortsteorin
Tisdag: Religionsprov och inlämning av kladd för svenskatal
Onsdag: filosofiprov(?)
Torsdag: filosofiprov(?)
Fredag: svenskatal
-----------
Lördag:
               Jobba med projektet?
Söndag:


tjohoo

Gårdagen var roligare än väntat så det var ju bra att jag lät mig övertalas hehe. :) Vi tog lite bilder men dem har Ale.
På tal om bilder, jag får inte in bilderna från i fredags till datorn :( är jag dum eller är kameran dum? XD

lördag

läste nyss klart "Så länge vi båda andas". Roligt :) men tråkigt att den är slut. Den var bra tycker jag men annorlunda från dem andra måste jag säga :P hahaha

Annars då, av någon anledning så lyckades Ale att övertala mig följa med ut ikväll. Hon mutade mig med att jag kunde få låna lite pengar av henne och vänta med att betala tillbaka hahaha. Jag tycker faktiskt att det är jobbigt att vara skyldig folk saker, hur lite den än är. Sen, för att gnälla lite, så har jag träningsvärk i varenda(!) muskel i hela min kropp från idrotten igår, ni ska se mig röra mig som en gammal tant, då ska vi inte heller prata om när jag ska sätta mig ner ojojoj!!! :) 
Får se om man kan dansa ikväll då. 

ha det braigt :) <3

  

FAN VAD JAG ÄR FÖRBANNAD JUST NU!

Jag skulle ha religionsprov idag som jag var riktigt nervös över. Men jag tillbringade hela min gårdagkväll framför mina anteckningar och religionbok, fastän jag hellre ville göra något roligare. Men det här var viktigare.

Sen så kom jag till skolan idag, hade idrott, filosofi och efter det en lååång håltimme innan religionen. Så jag satt inne i datasalen och försökte få tiden att gå. En halvtimma innan provet så går jag till klassrummet för att kolla igenom alla anteckningar en sista gång, men då möter jag min religionslärare som säger att alla skulle göra provet på svenskalektionen istället, som redan hade varit, det var typ bara tjugo min kvar på den lektionen. Asså jag bara VAAAA? Om man ska ändra något så kan man ju fan informera bättre. Men jag frågade i alla fall om jag då kunde göra provet på tisdag iställer. Sen så mötte jag en annan i min klass som inte heller hört något. Så vi gick hem istället.

Nu känner jag mig så jävla sur och irriterad, där gick en torsdagkväll till spillo.

(kände att jag behövde skriva av mig lite, så nu känns det en gnutta bättre :P)


UTMANING, för alla som vill

allt måste börja på samma bokstav som den första i ditt namn.
skriv det första som dyker upp i ditt huvud!

1. Vad heter du?  Denise
2. Ett ord på fyra bokstäver: Doft
3. Flicknamn: Daniella
4. Pojknamn: Dennis
5. Yrke: Dagisfröken
6. Färg: Druvfärg?
7. Klädesplagg: Dunjacka
8. Mat: Daimtårta
9. Sak i badrummet: Dinosaurieleksak
10. Plats/stad: Disneyworld
11. En orsak till att vara sen: Dega
12. Något man skriker: DUUUUUUMMMHUVVUD
13. Film: Dirty dancing
14. Något man dricker: Drinkar
15. Band: Dinosaurierna ?
16. Djur: Daggmask
17. Gatunamn: Dammtorps gatan
18. Bil: Delage
19. Sång: Dopeboy
20. Sport: Damfotboll (?) HAHAHA

I need your help! "Skinnskor"

Någon som vet hur man kan bleka eller göra ett par skinnskor mörkare? Jag behöver hjälp!

Har ett par skor som är lite olika i färgen så det skulle vara bra om någon visste hur, gillar ju dem skorna!

kolla in vad vi fick på lunchen idag


alla behöver skor


Ibland kan jag bara inte påstå att ja ge den smartaste, tekniska människan i världen.

Har inte varit hemma hos mamma på ett tag nu. Men där har vi fått en ny dörr med typ inbrottsskydd lr något liknande. Jag hade fått den nya nyckeln och allt så det var inte det som var problemet. Däremot måste jag vara världens kassaste på att låsa upp dörrar. Jag brukar vara duktig på att vrida åt fel håll och låsa på något konstigt sätt men nu så gick det inte ens att vrida, hur mycket jag än vred så öppnades inte dörren. Tillslut fick jag ringa min syrra som fick försöka förklara för mig hur jag skulle låsa upp, jag försökte och försökte och tillslut så gick det äntligen!

Hur j*vla svårt ska det egentligen vara att låsa upp en dörr?


Var i haninge centrum igår och köpte det här:



HAHAHAHAHAHHA


Coldplay - The Scientist




Hur mörk röst har jag på en skala 1-10 ??

Då 10 är jättemörk?


1|---------------------------------------------------------------------------|10

????????????????????????????????




Alltså en fråga för dem som känner mig! hahahaha.

godmorgon

Det hände en ganska konstig sak i morse när jag skulle gå upp. Vet inte om jag är konstig eller inte men jag brukar alltid ställa klockan på tre olika tider för att verkligen ha vaknat till när den ringer sista gången. Idag ställde jag klockan på 5.00, 5.30 och 6.00. När jag vaknar för att stänga av det första alarmet så märker jag att det inte var av det jag hade vaknat av, jag hade fått ett sms, svarade lugnt på det och kollade sedan på klockan. Klockan var 6.40 !!!!! Jag skulle fan med pendeln som gick 7.00 så jag rusar upp och gör fort iordning mig och skyndar mig till tåget med en macka i handen.

Det kanske inte låter så konstigt men det som jag tycker är konstigt var att alarmen aldrig ringde men när jag kollade så var alarmen fortfarande igång. så varför ringde de inte?  Det är skumt!


Så länge vi båda andas

Åhh nu vet jag att Så länge vi båda andas eller Breaking Dawn som den egentligen heter och för övrigt låter SÅÅÅ MYCKET bättre, kommer ut på svenska i bokhandlarna om exakt en vecka :D weeii !!!!

Sen så kommer Twiligt ut på DVD den 29 april som jag tidigare nämnt :D dubbel weeii !!!!!!! ;D




pengar till det, pengar till det, 900 kr för flaket, läxor,läxor,läxor, bara en månad kvar tills projektet ska vara inne! AHHH!!


På sista tiden har jag känt mig sååå stressad, även på lovet. Jag jagar upp mig utan att ens ta tag i nått känns det som. Men idag känns det äntligen som om allt ändå kommer bli ganska okej ändå, även om jag fortfarande känner mig stressad. Men jag försöker se framåt, snart tar jag studenten och sen slipper man åtminstonde en massa läxor, iallafall för ett tag :P På tal om studenten så fick jag min studentmössa igår, jag har hört att jag ser ganska okej ut i den, men själv känner jag mig som någon sorts sjökapten hahaha.

Pengar är även en annan punkt som verkligen gör mig stressad men nu ska pappa och mamma betala en tredjedel av flaket så nu behöver jag bara betala 300 kr, det känns verkligen skönt. Började tro att jag skulle få leva ett fattigt liv en tid framöver, även om jag inte kommer kunna leva värsta lyxlivet så har jag ju ändå lite pengar haha.
Förresten så har jag sökt ett till jobb nu :D På nått glasställe vid typ kungsträdgården. Nu måste jag verkligen ta tag i allt. Men nått jag måste göra först är att ta tag i alla mina skoluppgifter för denna vecka! :(


en av läxorna i veckan, ska redovisa på fredag om Brunei.
Man ska ha planerat en resa dit typ, vilken målgrupp osv.
tråkigt men man kan ta sig lite tid att drömma sig bort någonstans haha.


nej men, nu har jag inte skrivit på ett tag igen

men var inte ledsna för det, ni har faktiskt inte missat något sen sist, vad jag minns. Eller ja, telefonintervjun, jag hade råkat klicka på att jag kunde arbeta april-maj heltid men jag har ju skola då, så jag berättade det så var det inget mer med det. Om jag däremot får jobb under sommaren så skulle de höra av sig senare men det kommer vara svårare så vi får se.

RSS 2.0