WAAH !! fick nyss ett sms om att jag ska göra en telefonintervju med grönalund :D

Är nervös och glad haha men jag är orolig att jag råkade kryssa i att jag kunde jobba i April och Maj i ansökan för det kan jag ju inte pga av skolan. Men jag hoppas verkligen jag får jobbet.

trött

Hahaha asså gårdagen var lite sjuk, men kul! Jag, alejandra och två andra satt och spelade ölspelet och helt plötsligt så var klockan 7.00 hahaha, okej nu överdrev jag lite, vi kollade på film och så också men jag och Alejandra (som sov hos mig) kom inte i säng förens 7.00 haha. Nu är jag helt jävla seg alltså XD haha
 
Lite tråkigt att jag missade Oskarsgalan igen :( , någon som vet om den kommer komma i repris någon mer dag? .. Lovis ringde å berättade att Rob Pattinson skulle dela ut ett pris och galna som vi är i honom haha, så ville jag se galan ännu mer hahaha! Fan att jag inte bara kom ihåg att sätta på inspelning, men sånt är livet.

Resten av lovets planer:

Torsdag:
Har inga speciella planer, förutom att låna om en försenad lånebok. Kanske jobba med projektarbetet?

Fredag: Nada planer ännu.

Lördag: Hälsa på hos min fasters man som fyller jämt och sedan bio tror jag :P

Söndag: Följa med syster till IKEA och sedan njuta av den sista lovdagen!




(Kolla minen på den första haha) Ge mig sommer NU!!! snälla?!

skickade efter denna tunika från ellos


AHHH längtar tills den kommer upp på bio :D



Harry Potter and the half-blood prince

hej

Det har varit lite krångel med datorn de senaste dagarna, är fortfarande problem men jag får hoppas jag hinner vara inne på internet ett tag innan det börjar krångla igen.

Snart ska jag möta mamma nere i centrum för att vi ska hämta ut mina linser, sen är det väl bara för mig att börja öva, hur svårt kan det vara egentligen hehe.

I går hade jag planer på att se Oskarsgalan men det gick inte så bra. Jag kollade på redcarpet och det innan men jag var så trött så jag satte på inspelning och somnade sedan. Sen när jag vaknade idag så tänkte jag att det skulle vara roligt att kolla på galan nu men det blev ingen inspelning! fan! jaja, vad gör man, såg något om en repris i morgon så jag får väl kolla då.

Ha det bra

puss <3<3

A tale of two sisters

Är det någon som har sett den? för då undrar jag, är det jag som är dum eller fattar ni slutet?

För det gjorde fan inte jag och alejandra hahaha. Vi trodde vi gjorde det då och då men direkt efter så var vi lika förvirrade igen.

För er som inte vet så är den en japansk skräckfilm. men snälla om ni har sett den så berätta, jag är förvirrad hahaha.

Läskig var den iallafall eller var det för att vi var så uppjagade i början men sen blev jag typ bara irriterad XD



AHHH jag ryser varje gång jag hör den här låten


the capital of shopping?

färdigstädat. känns ändå inte riktigt så bra som jag skulle vilja. skulle vara mycket lättare och skönare att flytta hemifrån och börja om från början och inreda precis som man själv vill. shit vad kul det skulle vara.

nu väntar jag på att ale ska ringa, hon tränar tror jag, vissa är då duktigare än andra. sen ska vi förmodligen ner till SKHLM the capital of shopping (usch jag tycker det så fult eller alltså SKHLM låter ganska okej men the capital of shopping, det känns lite fånigt hahaha. men hej det är kanske bara jag.


lördag

Idag vaknade jag 9.00. Jag är ingen person som kan sova speciellt länge men 9.00!!! Men det är mitt fel för om jag skulle velat sova längre så borde jag ta och skaffa persienner eller något liknande. Fast det gör inget egentligen för idag vaknade jag upp pigg och glad eftersom solen ens lyser :)

Nu ska jag städa mitt rum och sen så ska jag träffa Alejandraplutten, jag tror hon nästan aldrig har sett mitt rum finstädat, för varje gång jag städar så hinner det bli stökigt innan hon kommer. Hahaha, nu började jag tänka på en gång när vi brottades i mitt rum och ramlade ner i min säng så en planka gick sönder, jag fick sova som i en grop i flera månader hahahaha. Kul med minnen.

Jahapp, det här är i alla fall början på min lördag, sen så får vi se. Det lär inte bli något som kostar pengar eftersom ingen av oss knappt har några men vi lyckad alltid ha det roligt ändå :)

Ha en bra lördag

Pussi <3


att koka ris är inte riktigt min grej

för mig är det typ omöjligt. Ja, en gång t.ex. på landet en sommar bad mamma mig bara dra ner plattan när riset började koka, jag gjorde som hon sa och efter ett tag började det lukta bränt, vad hade hänt? jo jag hade bränt sönder allt j*vla ris.

Sen så var det på min tjejmiddag då råkade jag bränna riset i botten och förstörde hela kastrullen, jag gjorde ju fan bara som det stod att man skulle göra.

Och varför tar jag upp det här nu då?

Joo, för nu skulle jag vara duktig och koka ris, sätter på en platta med vatten, sätter mig en liten stund framför datorn och när jag är tillbaka för att se om det kokar så har allt vatten kokat bort! AAAAAAAAAAAAHHH!!

Måste gå innan samma sak händer igen!

Äntligen har jag hittat något som är kul även om jag inte är så bra på den, än!



kuligt värre, nu vet jag vad jag ska ägna mig åt resten av lovet! hahahaha :P

ja jag medger att jag är liiite störd




I'm a live.. buhu

weiwei, jag behöver inte plugga hela natten :) tycker att allt känns ganska okej och jag har tid att kolla igenom allt lite extra i morgon så jag har tid med det här nu så jag är glad :) Om någon är intresserad så tror jag att jag har prov om nervsystemet, men jag är inte säker :P hahaha men det är toppen :D

spelade ganska nyligen maxi-yatsy (det där ser inte rätt ut) med pappa och det gick verkligen inte lika toppen. Jag har varken tur i kärlek eller spel och det är ju lite tråkigt. ;)





ni kommer nog inte höra så mycket av mig idag. har no-prov i morgon och behöver träna!



Den första t-shirten är söt tycker jag och den andra tror jag skulle passa mig hahahaha :)

T-shirts från forever21

29/4, jaaa, då kommer twilight ut på DVD och den ska jag köpa om jag så ska få sälja allt jag äger, fast det ska nog inte behövas :) hahahaha men JAG SKA ha den XD !!!!



awerokdldödödlödd

ojj, var inte mningen att det skulle stå död hahahahahaha (denisehumor)

Snart har vi svenskaprov! fan vad dåligt det kommer att gå, känner att jag är väldigt positiv idag. Jag vet inte ens vad det heter vi har prov i. kommer stå typ olika meningar så ska man säga vad det är för "slags" mening. typ metafor, liknelse bajsbajsbajs. Men som tur är, eller jag tror, att man får ha med sig ett papper med alla de där konstiga namnen. kulkul.

för övrigt känner jag mig dödstrött, typ som en zombie, så vill jag gå på bio också. typ på "Män som hatar kvinnor" men den har tydligen inte premiär för "oss vanliga" förens den 27/2. Jag som hade planer på att se den i helgen. bajs igen.

jag måste erkänna en sak

igår berättade jag för lone att jag inte skulle äta godis på veckor (igen) och vi skakade hand på att ingen av oss skulle göra det med början igår. men det jag vill bekänna är att när jag kom hem så stod det en skål i mitt rum med godis. Jag åt faktiskt inte på hela dagen men på kvällen så brast det och jag tog några styckna XD förlååååt.. haha

jag är helt hopplös men nu ska jag ta i med hårdhandskarna, från och med när godiset är slut, kanske eller nu! beror lite på hur det känns men den så ska JAG VERKLIGEN försöka och det lovar jag. weiii

har ni sett georgia rule?

jag såg den idag på canal+, den var lite konstig men allt eftersom så tyckte jag faktiskt om den haha. Helt okej alltså, ingen favorit dock. Tänkte bara att ni ville veta det.





Idag slutade jag kl 11.00 superskönt :) åkte hem och gjorde typ.... inget.  Snart ska jag äta tacos<3<3 I morgon har jag svenskaprov men jag tror inte man kan plugga till det, jag har i alla fall inte kommit på något sätt haha. Sen så ska jag lata mig för det är det som jag gör bäst.



Tacosen väntar. Bara för att jag är så snäll så ska ni få se vad jag gjorde igår, fast det får ni göra på torsdag för nu går det inte :) det är något som får folk att undra om allt står rätt till i min hjärna hahahahaaha


bitter

Hatar mitt bloggnamn. Orkar egentligen inte bry mig men vafan; Denisedenisedenise. Det är typ fulast, man tror ju jag är värsta divan som bara älskar mig själv mest i hela världen. Usch.
För övrigt känner jag mig gnällig idag, tror att jag börjar bli sjuk men det är väl inbilning, mamma är sjuk dock. Ändå så var vi hos min mosters kille idag, han fyllde jämnt så vi for dit å fikade och träffade släkten.

ÅH vilken bajssöndag. Tror nästan jag ska sätta på Micke & Molle filmen Lone lånade mig och sedan ligga i soffan och ojja och klaga för mig själv.


Kände att jag var tvungen att lägga in en bild hehe :)

<3

hej kompisar.

idag har jag haft världens problem med bloggen, menyn hade hoppat fel men jag är inte så bra på sånt så det blev bara värre och värre men nu är det väl ganska okej antar jag.

Nu sitter jag och kollar på melodifestivalen. De är i allafall bättre än förra veckan, asså det var ju inte alls många bra. Usch, har tråkigt. Men jag hoppas att alla ni har en bra alla hjärtans dag :)

puss på er



Min fredag (den trettonde)


 



 



 


Shoo :)

Kom inte in här igår, var något fel, men nu kom jag äntligen in hehe.

Idag ska jag gå på promenad runt djurgården för vi har friluftsdag idag i skolan. Vi får hoppas att det kommer att gå bra för det gjorde det inte för ca två år sedan haha. Eller det gick väl inte dåligt men det var riktigt jobbigt, snöigt och kallt. Men det kommer gå super, det är jag säker på. Tar med en kamera också för att ta fiiina bilder :)




Mutemath- Spotlight



Stackars Lone :(

Lone är hemma från skolan idag pga av att hon har öroninflammation lr något liknande. Det är hennes vanliga tur. Det tycker jag e tråkigt, att hon är hemma alltså, och att hon har så ont såklart. Sen får man ju lite ångest också för att jag nyss läste på hennes blogg att hon knappt har sovit något i natt och att jag typ bombade hennes telefoner i morse. Förlåt.
Jag saknar dig, hoppas du blir bättre snart :)


jag hatar

skabbig äcklig kladdig stuvad pasta och vattnig tjocka korvar i ugnen med en massa ost på :(

min måndag

Den här måndagen började inte på bästa sätt men blev ändå riktigt bra :) om jag får säga det själv hehe.

Man kan ju bara gissa varför den började som skit: Pendeln! Ibland hatar jag verkligen kollektivtrafiken XD Men jag ska inte bara klaga på pendeln, det var ju faktiskt mitt fel också. Det började med att jag satt framför datorn å var glad, men på vägen till pendeln kom jag på att jag är världens korkaste person, jag hade tänkt helt fel och var påväg till pendeln som skulle gå 9.09 iställer för 8.39 som jag egentligen skulle med. Jaja tänkte jag och gick vidare,  skulle komma ungefär en halvtimma försent till skolan men vad ska man göra. När jag väl kommer till Älvsjö (skulle gå av i årsta, en station ifrån) så stod den stilla i typ 20 min pga av något fel. Sen sa dem att det skulle bli ersättningsbussar så jag tog den vanliga bussen som skulle gå 10.29 istället, men den bussen stod kvar jättelänge för att alla som skulle åka pendel egentligen frågade om den stannade i liljeholmen, nära en tunnelbana blablabla. Jag kände hur irritationen bara kröp i mig men kunde inte göra annat än att skratta. Sen kom jag till skolan 11.00 när vi skulle sluta den första lektionen. Men jag berättade för läraren ändå.

Så vi skulle ha lunch men jag, lovis å lone gick hem till lone istället, sen hade vi geografi men jibbade lite vid datorn och drömde oss bort till australien. Sen var det körkortsteori men det var inga där förutom en kille, så jag och lone satt å pratade där ett tag innan vi gick hem. Så jag måste säga att dagen slutade riktigt skönt fastän alla problem på morgonen :) Vet inte om man kan kalla det här en riktig skoldag precis.

123

1. bebisdenise
2. puttefnasklone
3. Denisefis

Godmorgon




nörd?


bajsdag

Nu vill jag verkligen ha sommar, allt känns så tråkigt. Nej den här dagen är inte bra. Skitdåligt väder och inget händer, absolut inget. Fast det är ju mitt eget fel. Förstår inte varför jag ska vara så jävla tråkig och irriterande. Har som en klump i magen som inte vill försvinna, men man kan trycka undan den, men den finns ändå där. Skulle vilja ha bort den.

Jag bryr mig inte! HAHAHA


stan

Var i stan igår med Ale. Jag var mest med som shoppingråd eftersom jag har 26 kr kvar av studiebidraget, Helt sjukt! Vart tog pengarna vägen? hahaha

Men vi var som sagt i stan för Alejandra ville köpa någon ny top som hom kan gå ut i. Asså jag tror vi var inne i VARENDE affär som finns i stan utan att hon hittade något. Min fötter höll på att lossna och jag höll på att svettas ihjäl men tillslut så hittade vi den, affären, MANGO :) Där hittade hon en del som hon sedan provade, det hon köpte var riktigt fint, och alejandra! Du får inte lämna tillbaka den röda bara så att du vet :) finfint.

Även om mina fötter dog så var det ändå en trevlig dag, och på kvällen fick jag kebab! kan det bli bättre ;)

Sol/månehoroskop: Jungfrun/Vågen


Du är intellektuell, förnuftig, lätt att umgås med och förmodligen angenäm att se på, men du ger på något sätt ett intryck av att stå lite utanför. Du har en mycket bestämd smak, både vad gäller utseende, klädsel och mänskliga relationer. Du tillbringar hellre en kväll med en god bok därhemma än går ut utan anledning. Det beror på att du är självtillräcklig och lite snobbig, men på ett lugnt och opretentiöst sätt. Du brukar klara av att organisera ditt liv på ett sådant sätt att du undviker tråkiga typer eller personer som du anser är socialt eller intellektuellt underlägsna dig själv. Ditt tystlåtna beteende döljer en stark beslutsamhet att följa din egen vilja. När det gäller ditt eget liv har du mycket hög moral, men det innebär sällan att du kritiserar andras liv, eftersom du inser att alla inte är intresserade av dina åsikter.

Du är mycket hövlig och följer de sociala konventionerna beträffande vad som är god smak och diskretion, men inom dessa ramar kan du mycket väl ha ett högst hemligt privatliv. Du vandrar din egen väg utan att försöka dölja det, och du klarar det genom att helt enkelt med stor taktkänsla hindra att vissa saker kommer på tal. Du ogillar varje form av gräl och kan vara extremt diplomatisk för att undvika meningsskiljaktigheter, eftersom du både i teori och praktik är pacifist och fredsälskare. Du hyser stor uppskattning för skönheten inom konst och litteratur och är en god brevskrivare och en flitig bokläsare.

Du är så självtillräcklig att känslolivets passioner inte har någon avgörande betydelse för dig. Följaktligen kanske du aldrig gifter dig. Du bildar dig ganska tidigt i livet mycket fasta vanor, som du sedan inte gärna ändrar för att passa någon annan person. Gift dig tidigt om du ska, för att undvika sådana problem. Du har lätt för att reda ut orsaker och är tolerant, förnuftig och förstår intuitivt andra, vilket gör att du är en trevlig människa att vara tillsammans med. Förmodligen får du inte några ekonomiska bekymmer, och om du dessutom har någon aspekt som påvisar kreativa gåvor kommer dina intuitiva insikter att skänka särskild uttrycksfullhet åt dina skapelser. Du har ett slags objektiv attityd till omvärlden som skänker vidd och värdighet åt både dina mest realistiska och dina mest fantasifulla skapelser. Detta ger dig en filosofisk attityd vare sig det gäller praktiska problem eller mänskliga relationer.

hej

Nu har man beställt fler linser. Jag ska faktiskt skärpa mig nu riktigt ordentligt men jag och linser går inte riktigt ihop.  Det vill bara inte det.

Var nere i Skärholmen idag och hittade ett par jeans från Ginatricot och ett par svarta tights från indiska, finfint!
Förresten visste ni att Barbiedockan fyller 50 år idag? :)


godmorgon godmorgon

När jag vaknade i morse så såg jag att det snöade, rätt ordentligt. Kan det inte bara sluta vara sånt här skitväder och bli vår någon gång. Det skulle vara så skönt, att slippa sitta och frysa varje dag när man väntar på bussen eller pendeln. Jag skulle kunna njuta av att komma lite tidigt, som det är nu för att slippa stå och vänta så länge så får jag nästan springa de sista minuterna innan bommarna åker ner, men fatta å bara sitta där å typ blädra lite i metro eller nått :) Nu vill jag ju inte bara ha vår pga tågen haha men det var en enledning som jag nu delat med mig av.

Ha en supertorsdag =)


optikern

Åh i morgon börjar jag tjugo i elva, då har jag religion och sen så slutar jag kvart över tolv :D:D:D Riktigt skönt med en sådan kort dag men jag kan inte hjälpa att tycka att det känns lite onödigt. Vem orkar åka ända från nynäs till midsommarkransen för en lektion, men jag ska till optikern i skärholmen på eftermiddagen så då kan man ju likaväl åka.

ensam

Idag, för ovanlighetens skull, är det något fel på pendeltågen mellan nynäshamn och bålsta. Så även om jag skulle komma lite tidigt så åkte jag bil med pappa och veronica. Nu sitter jag här i skolan och det är inte en ända människa här förutom städerskorna. Asså det är nästan lite läskigt :P haha Fast nu hör jag att det börjar komma lite fler människor :)

Hoppas det inte är problem i eftermiddag också när jag ska hem igen.


  


asdgfhgjkl6543yuityoåäölkjhdfjg


fin låt :) hehe




nej, nu är jag sur

vem fan kom på föräldrakontrollen eller vad det nu heter? Man kan ju inte gå in på någonting! Om en blogg t.ec. har skrivit sex (även om man till och med menar siffran) så kommer man inte in utan lösenord, jag kunde inte ens söka på google efter belutsångest! Men värst av allt, ibland kommer jag inte in på min EGEN BLOGG!!! Det här är ju LARVIGT! Nu borde ni ju förstå en anledning till att jag vill ha en egen bärbar dator, då kan man i allafall göra och ladda ner vad man vill för det här är sååååå töntigt. Ska ta och prata med pappa idag, för vadå, tror de jag porrsurfar eller något? haha laaaaaammmmmmt!


trött och lite bitter!

Denise är glad

för hon är äntligen klar med borreliainlämningen. det tycker hon ska firas, vilka är på? inga? nähä okej då :(




is

Nått av det pinsamaste måste vara att halka ute bland folk. Det var just det jag gjorde idag hahaha. Men som tur var så var det nästan inga människor där just då (Y).  Jag och Lone var påväg hem från körkortsteorin och jag halkar!!!!!!! i mina vita tights!!!!! hahaha. Sen fick jag åka hela vägen till nynäs i dem skitiga tightsen. Fast det gjorde i och för sig inte så mycket. Men det är alltid pinsamt att halka.

borrelia

Klockan är snart 14.30 och vad har jag hunnit göra, jo, skrivit en halv A4 om borrelia. Måste erkänna att det är riktigt tråkigt, även om vissa saker är lite intressant, men visst om det är intressant. För det vill man inte skriva en text om det XD haha.



hahaha, just när jag satt å skrev det här och tänkte skriva att jag inte orkar bry mig, så ringde ale, så nu ska jag dra dit och försöka skriva den där. Vet inte hur det ska gå, men jag SKA försöka :P

Shit vilket tråkigt och ointressant inlägg haha, men det är allt som rör läxor.

tjing

hahaha(2)

ville testa igen att översätta den konstiga meningen till engelska igen, fast den var på engelska och då blev det så här:

"This morning's brother went off Thursday blowfish (I think) to go skiing. Good for him:) then I started thinking a bit at Abisko:)"

Asså det hör gör typ min söndag! Och ja! jag är lättroad och det är inget nytt!


hahaha

hahaha  det känns inte som den här meningen blev så bra översatt från mitt tidigare inlägg:

"This morning's brother went off to blow (I think) to go skiing. Good for him:) then I started thinking a bit at Abisko:) "


weioweio

idag känns allt bättre. Känns lite tråkigt att helgen snart är slut dock.
Jag ska försöka göra klart min Borrelia-inlämning idag, men tror att jag måste kila ner till ica å köpa lite godis först så man kan få lite krafter haha. Igår var jag så j*vla sugen på någon Ben&Jerry glass med choklad men eftersom jag hade så ont i magen så hade jag ingen ork att ta mig ner till skärholmen, till ica kvantum där, eftersom glassen bara finns där och inte på vanliga ICA nere i centrum. Fråga mig inte varför.

Vet inte om jag nämnt det tidigare, men jag VILL ha min "HARRY POTTER och den vises sten"- bok :( Den är helt borta och jag har ingen aning om vart den är. Jag har länge haft planer på att läsa om alla böckerna men hur ska det gå utan den första delen? Jag vill vill vill ha min bok :( det är ju för fan mina favoritböcker, dem plus twilight-böckerna.

puss



I morse åkte bror iväg till stöten (tror jag att det var) för att åka skidor. Kul för han :) då började jag tänka lite på abisko :)


RSS 2.0